Hallo Allemaal,

Ik ben Laurens, 21 jaar oud en heb altijd een rugzakje met mij meegedragen in het leven. Op een gegeven moment was mijn rugzakje te vol en heb ik via via gehoord dat Geertje mij hierbij kon helpen. Ik vond dit in het begin erg moeilijk maar besloot toch alles een kans te geven. Dit pakte voor mij ontzettend goed uit. Ik vond het ook heel erg fijn dat Geertje mijn afspraken in het weekend wilde inplannen aangezien ik een student uit Rotterdam ben. Geertje heeft ontzettend goed naar mij geluisterd en mij volledig in mijn eigen ik gelaten. Samen hebben wij handvaten gevonden die ik nu kan meedragen voor de rest van mijn leven. Bovendien is mijn rugzakje ook nog een stuk minder gevuld. Dit voelt sowieso al als een verlichting. Ik wil jou, Geertje, alleen maar ontzettend bedanken voor de gezellige maar ook moeilijke gesprekken en behandelingen. Dit was het alles waard.

Bedankt lieve Geertje,
Bij dezen een bos zonnebloemen; omdat je mijn kinderen en kleinkinderen zo goed helpt.
Bella

Hallo lieve Geertje even laten horen dat het met erg goed gaat in mijn nieuwe baan;dankzij jou heb ik deze stap durven nemen.
Jeroen.

Hallo Geertje,
Fijn dat we weten dat ons kind begaafd is en daarom zo doet. Hij maakt grote stappen op school en de juf is tevreden. Ik wil ook met mijn andere zoontje komen.
Tot ziens Jolanda